Ravi

Olen välja töötanud oma raviskeemid, paljude erinevate terviseprobleemide korral. Oma töös keskendun igale inimesele individuaalselt. Kuna iga indiviid on eriline. Vaatluse palpatsiooni ja pulsidiagnostika abil saan pildi tervikolukorrast. Kogu inimest vaadeldes on võimalik väga palju informatsiooni saada.

Kui sellest ei piisa, on võimalik teha kvantanalüsaatoriga kogu keha diagnostika (soovitused ka aminohapete, vitamiinide ja mineraalide lisamiseks, et tunneksid ennast paremini). Inimene on suhteliselt hästi voolitav organism, mis tihti allub ka kergetele võtetele, neid rakendades saavad toimuda suured muutused.

Mainin veel, et tähtis on vaadelda kogu organismi ja seda tasakaalustada. Enamus sümptomite korral on abi 1-4 seansist. On muidugi alati erandeid. Toon ära mõningad enamlevinud vaevused, mida on õnnestunud ravida ja leevendada:

  1. Seljavalud. (Enamus seljavalusi on võimalik ravida ja leevendada samuti 1-4 seansiga. Isegi kui valu või tuimus jalga kiirgab.)
  2. Kaela, selja, nimmelülide korrigeerimine rahulikul moel, ilma raksatusteta.
  3. Põlveliigese valu. (Kulumist annab ära hoida kui ennetavalt lasta korrigeerida keha 4 korda aastas.)
  4. Kanna ja labajala valud ning liikumispiiratused.
  5. Puusa valu. (Kulumist annab ära hoida kui ennetavalt lasta korrigeerida keha vähemalt 4 korda aastas.)
  6. Õla, küünarliigese valu.
  7. Karpaalkanali sündroom. (Enamasti ravitav ja leevendatav 1-5 seansiga.)
  8. Erinevad rasvapadjandid kehal, valusad punktid.
  9. Peavalud. Kraniosakraalteraapia on häid tulemusi andnud migreeniga.
  10. Kaelavalud.
  11. Vertiigo.
  12. Tasakaaluhäired.
  13. Vererõhu probleemid.
  14. Seedeprobleemid.
  15. Maovalud.
  16. Emaka allavajumised.
  17. Kopsuvaevused. Kergete võtetega on võimalik 1. seansiga suurendada tunduvalt kopsumahtu.
  18. Kõikide organite vaevused. Kõike on võimalik tasakaalustada, ravida ja leevendada, et keha hakkaks ise ennast tervendama. See on ülitähtis, keha korrigeerida nii, et probleemid kaoksid.
  19. Liidete pehmendamine (operatsiooni järgsed).
  20. Psüühilised probleemid (Marma teraapia, osteopaatiline psühhosomaatika, pärssivate uskumuste ja emotsioonidega töötamine ja vabastamine). Meie uskumused määravad meie saatuse. Need saab välja tuua, ära tunda ja selle läbi muuta.